Mökit Ahvenanmaa

Ahvenanmaa on Suomelle kuuluva autonominen maakunta keskellä Itämerta. Tässä pääosin ruotsinkielisessä saaressa kesä tulee varhain, joten kesämökkeily on suosittua luonnonkauniilla Ahvenanmaalla.

Vuokraa mökki Ahvenanmaalta

Ahvenanmaan vuokramökit ovat varustelultaan erilaisia. Tämän on ehdottomasti vuokraajien etu, sillä jokaiselle löytyy mieluisia ja itselle sopivia vuokramökkejä Ahvenanmaalta.

Ahvenanmaan mökit voivat sisältää sisävessan ja suihkun, mutta mummonmökkejäkin löytyy, jossa kylmä vesi nostetaan läheisestä kaivosta ja saunassa peseydytään merivedellä. Mökkejä on myös pienissä Ahvenanmaan ympärillä olevissa saarissa.

Ahvenanmaa mökkikohteena

Ahvenamaalle pääsee kätevästi laivalla, joka on suosituin tapa matkustaa Ahvenanmaalle. Laivan etuna on se, että mökille voi ottaa oman polkupyörän tai auton mukaan. Useat ihmiset tutustuvatkin saareen polkupyörän selästä. Myös Air Åland ja Turku Air liikennöivät Ahvenamaalle, jos merimatkustaminen ei sovi.

Kesä on luonnollisesti paras aika varata vuokramökki Ahvenanmaalta, mutta osa mökeistä soveltuu myös talvimökkeilyyn. Erityisesti kesäkuussa koulujen päätyttyä Ahvenanmaan vuokramökit ovat suosittuja.

Kesäisin Ahvenanmaalla vuokramökissä oleskelun lisäksi voi kalastaa, veneillä, uida, patikoida tai tutustua Kastelholman linnaan. Monissa Ahvenanmaan vuokramökeissä onkin valmiina vene, johon voi vuokrata perämoottorin. Myös Maarianhamina on kaunis kaupunki, johon kannattaa tutustua.

Etsi vuokramökkejä Ahvenanmaalta