Mökit Himos

Himos sijaitsee kuvankauniissa Keski-Suomen Jämsässä Jyväskylän ja Tampereen välissä. Erilaisia tapoja majoittua on 370 kappaletta, joista osa on Himoksen vuokramökkejä. Vuokramökit majoittavat 4 henkeä tai enemmän.

Vuokraa mökki Himokselta

Himoksen vuokramökit ovat erittäin suosittuja varsinkin juhannuksen aikaan. Lomailijat ympäri Suomen tulevat viettämään juhannusta Himoksen mökkeihin.

Kun on kyse laskettelukeskuksesta, talvisin Himoksen vuokramökkejä varataan ahkerasti. Tästä syystä esimerkiksi joululoman ja hiihtoloman aikaan mökkejä voi olla hankala vuokrata, sillä ne on varattu jo hyvissä ajoin ennen loman alkamista. Himoksen vuokrattavat mökit voi varata Himoksen vuokramökkeihin keskittyneen Keskusvaraamo -palvelun kautta tai käyttää Lomarengas -palvelua.

Himos mökkikohteena

Himoksen laskettelukeskuksessa on 21 valaistua ja lumetettua rinnettä. Tämän lisäksi Himoksesta löytyy Fis-kumpareet, aloittelijapipe ja erilaisia street-rinteitä. Pisin rinne on 950 metriä ja korkein rinne ulottuu 151 metrin korkeudelle.

Hiihdosta kiinnostuneet varmasti arvostavat 16 kilometriä pitkää latua, josta on yhteys myös Jämsän latuverkostoon, joka kasvattaa latujen pituutta 100 kilometriin. Himos on voittanut “Vuoden hiihtokeskus” -palkinnon vuosina 1995 ja 2001.

Himos on kirkkaiden järvien ympäröimä, joten myös kesällä mökin vuokraaminen Himoksesta on hyvä idea. Moni Himoksen vuokramökki löytyykin järven rannalta.

Etsi vuokramökkejä Himoksesta