Mökit Kuusamo

Kuusamosta löytyy vuokramökkejä lähemmäs sata. Kuusamon erikoinen ja ainutlaatuinen luonto vetää mökkeilijöitä puoleensa läpi vuoden, joten vuokramökit ovat myös suosittuja ympäri vuoden. Kuusamon lomamökit löytyvät parhaiten netin kautta, jossa mökkejä voi helposti vertailla keskenään.

Vuokraa mökki Kuusamosta

Iso osa Kuusamon mökeistä sijaitsee itse asiassa Rukan läheisyydessä, mutta muualtakin Kuusamosta kannattaa etsiä vuokramökkejä. Suomalaiset ovat ahkeria mökkeilemään, joten suositun Kuusamon mökitkin on fiksuinta varata selkeästi etukäteen. Lomamökit ovat varustelutasoltaan juuri sellaiset kuin varaaja haluaa.

Kuusamo mökkikohteena

Kuusamossa voi tehdä kesällä vaikka mitä. Kun Kuusamon vuokramökki on varattu, voi Kuusamossa laskea koskea, patikoida, moottorikelkkailla, kalastaa, metsästää ja lasketella Rukalla. Jos mökillä ei näe tarpeeksi luonnon eläimiä, voi niitä käydä katsomassa lisää Kuusamon Suurpetokeskuksessa.

Kuusamo on ainoa paikka Lapin eteläpuolella, jossa on yli 200 metrin korkeuseroja. Tästä syystä maisemat ovat erittäin kauniit, mutta jylhät. Kuusamon vuokramökeistä voikin lähteä helposti patikoimaan ja kokemaan Kuusamon kosket ja könkäät.

Etsi vuokramökkejä Kuusamosta