Mökit Kalajoki

Kalajoki ja Kalajoen hiekkasärkät on alue Pohjanmaalla, josta vuokramökkejä varataan paljon varsinkin kesällä. Kalajoen vuokramökit sijaitsevat usein meren rannalla ja hiekkasärkkien läheisyydessä. Kätevintä on etsiä Kalajoen lomamökit tämän sivun linkin tai “hiekkasarkat.com” -palvelun kautta.

Vuokraa mökki Kalajoelta

Kalajoen hiekkasärkiltä löytyy noin 30 kappaletta vuokramökkejä. Juhannuksen aikaan, jolloin pidetään Kalajoen juhannus -festivaali, vuokramökit ovat suurimmaksi osaksi varattu. Mökit ovat kattavasti varusteltuja ja osan varustelu jopa ylellinen. Kesä on ehdottomasti parasta aikaa mennä viettämään mökkilomaa Kalajoen mökkeihin ja kokemaan rantasärkkien eksoottisuus.

Kalajoki mökkikohteena

Jos varaa lomamökin Kalajoelta, ei tekeminen alueella lopu kesken. Pelkästään lähes 4 kilometriä pitkät hiekkadyynit aivan meren rannalla jaksavat viihdyttää useamman päivän. Tällaisia hiekkarantoja ei monta löydy Suomesta.

Kalajoen vuokramökit ovat oivallinen paikka viettää eräelämää, mutta sen ohella on virkistävää käydä Kalajoen kylpylässä SaniFanissa ja kovaa hellettä voi tulla pakoon vesipuisto JukuParkiin. Kesällä voi osallistua jopa hiekkafutiksen SM-kilpailuihin.

Etsi vuokramökkejä Kalajoelta