Mökit Ruka

Ruka on Kuusamossa sijaitseva tunturi ja hiihtokeskus. Rukan vuokramökkejä varaillaan paljon läpi vuoden, sillä talven laskettelujen ja hiihtojen lisäksi Rukalla voi viettää kesää monenlaisten aktiviteettien parissa. Jos Rukan vuokramökit ovat kaikki varattuna, kannattaa etsiä vuokramökkejä myös Kuusamosta.

Vuokraa mökki Rukalta

Ruka oli kautena 2009-2010 Suomen suosituin hiihtokeskus, joten Rukan vuokramökit olivat varmasti Suomen suosituimpien joukossa. Rukan suosio pitää pintansa tulevaisuudessakin, ja vuokramökkien varaamisessa kannattaa olla aikaisin liikkeellä. Jo kesällä tai alkusyksystä on hyvä varata talven vuokramökit. Vuokramökkien varaaminen on helpointa tämän sivun linkin tai “Ruka-Ko” -palvelun kautta.

Ruka mökkikohteena

Rukan hiihtokeskuksessa on rinteidensä puolesta hieman pienempi kuin pohjoisemmat kilpailijansa, mutta Rukalta löytyy 31 hyvää rinnettä. Rukan korkein rinne lähtee 201 metrin korkeudelta sen loppumisesta ja pisimmälle rinteelle on saatu pituutta 1300 metriä. Rukaan voi tutustua paremmin “ruka.fi” -palvelun kautta.

Ruka loistaa aktiviteeteillaan. Rukalla on ymmärretty, että ihmiset haluavat vuokrata Rukan mökkejä myös kesällä, joten mökkeilijöille on suunniteltu monenlaista tekemistä. Rukan erikoisimmat aktiviteetit ovat koskenlasku, maastopyöräily, mönkijäsafari ja karhunkatselu. Myös kesäkelkkarata on käytössä, joten mökin vuokraaminen mökiltä on varmasti hyvä idea.

Etsi vuokramökkejä Rukalta