Mökit Saariselkä

Saariselkä sijaitsee niin pohjoisessa Lapissa, että alue on eksoottista melkein kaikille suomalaisille. Saariselkä sijaitsee 130 kilometriä Sodankylästä pohjoiseen. Varaamalla vuokramökit Saariselältä voit kokea tämän eksotiikan parhaiten.

Vuokraa mökki Saariselältä

Saariselän vuokramökkejä luonnehtii parhaiten perinteisyys. Saariselältä löytyy paljon pieniä hirsistä rakennettuja mökkejä, jotka ovat ihanteellisia kahdelle ihmiselle. Saariselän vuokramökit ovat kuitenkin monipuolisia, sillä isompia ja kattavammin varusteltuja vuokramökkejä löytyy myös. Saariselän vuokramökit ovat kohtuullisen suosittuja kesällä ja talvella. Saariselän vuokramökkejä voi varata parhaiten tämän sivun linkin tai “saariselka.com” -palvelun kautta.

Saariselkä mökkikohteena

Saariselästä löytyy hiihtokeskus, joka on Ylläkseen ja Leviin verrattuna perinteisempi ja hieman pienempi. Rinteitä löytyy 15 kappaletta, suurin korkeusero 180 metriä ja pisin rinne on 130 metriä pitkä. Hieman pienemmästä koostaan huolimatta Ski Saariselkä on hyvä hiihtokeskus ja sieltä löytyy lumilautailijoita varten Suomen pisin street-rinne.

Kesälläkin kannattaa harkita mökkien vuokraamista Saariselältä, sillä Saariselän ainutlaatuinen luonto on paras kokea läheltä. Luonto lähellä olevilta Saariselän vuokramökeiltä voi kokea Urho Kekkosen kansallispuiston ja Sompion luonnonpuiston kesyttämättömät ihmeet. Saariselän vuokramökit antavat osviittaa myös kultahuuman ajasta, jota voi käydä tarkemmin kokemassa Tankavaaran Kultakylässä.

Etsi vuokramökkejä Saariselältä