Mökit Satakunta

Satakunta sijaitsee Porin ympärillä, ja Satakunnan vuokramökit sijaitsevatkin usein meren rannalla. Satakunnasta löytyy kymmeniä vuokramökkejä monenlaisiin tarpeisiin. Satakunnan erilaisiin mökkeihin on vaivattominta tutustua tämän sivun linkin kautta.

Vuokraa mökki Satakunnasta

Satakunta sijaitsee sen verran etelässä, että alkutalvesta mökkeilykelit eivät ole parhaimmat. Lopputalvesta sen sijaan on hyvä aika varata vuokramökki Satakunnasta, sillä kevättalvi on erittäin kaunis Satakunnassa.

Kesä on luonnollisesti meren läheisyyden vuoksi hyvää aikaa varata mökki Satakunnasta. Vaikka vuokramökkejä löytyykin kattavasti, kannattaa vuokramökit varata hyvissä ajoin. Varsinkin Porin alueen vuokramökit ovat suosittuja Pori Jazzin aikaan.

Satakunta mökkikohteena

Satakunnan vuokramökkejä löytyy muun muassa Luviasta, Laviasta, Kokemäeltä ja Raumasta. Lavian asutuksen historia ulottuu keskiajalle saakka, joten Satakunnan vuokramökkejä varaava voi suunnitella myös käyvänsä Lavialla tutustumassa sen historiaan. Laviasta löytyy kaunis puukirkko ja vanhoja kivisiltoja. Erikoisuutena löytyy myös Suomessa harvinainen vesiputous.

Niin Rauma kuin Luvia houkuttelevat mökkeilijöitä kauniilla saaristolla. Jos varaat vuokramökin Satakunnan Kokemäestä, pääset tutustumaan myös Puurijärven ja Isosuon kansallispuistoon.

Etsi vuokramökkejä Satakunnasta