Mökit Uusimaa

Etelä-Suomessa asuvien ei välttämättä tarvitse lähteä Lappiin kokemaan mökkeilyn ihanuutta, vaan Uudeltamaalta löytyy myös runsaasti viihtyisiä vuokramökkejä. Esimerkiksi Espoossa, Karjalohjassa ja Lohjassa on paljon Uudenmaan vuokramökkejä. Uudenmaan vuokramökit ja niiden ympärillä oleva luonto on kauneimmillaan kesäisin.

Vuokraa mökki Uudeltamaalta

Uudenmaan mökkivalikoima on yllättävän laaja. Uudenmaalta löytyy pieniä kahden hengen mökkejä sekä isoja jopa kymmenen hengen ryhmille tarkoitettuja huviloita. Todennäköisesti talvisin leudoimpaan aikaan Uudenmaan mökit eivät ole kovin suosittuja, mutta mökkeily on toisaalta suosiossa kesällä, joten kesän vuokramökit Uudeltamaalta kannattaa varata ajoissa. Uudenmaan vuokramökit on kätevintä ja helpointa varata tämän sivun linkin kautta.

Uusimaa mökkikohteena

Helsingissä asuvien on kätevä käydä mökkeilemässä Espoo vuokramökeissä, sillä Espoo tarjoaa luonnonläheisyyden Helsingin tuntumassa. Espoossa voi tutustua mökkeilyn ohessa historiallisiin kartanoihin tai käydä Serenan vesipuistossa.

Jos halajaa hieman kauemmaksi kaupungin sykkeestä, Karjalohjan ja Lohjan vuokramökit ovat seuraava vaihtoehto. Toukokuu on erinomainen aika vuokrata Lohjan vuokramökki, sillä valkovuokoista ja keltavuokoista muodostunut kukkameri on todella kaunis. Lohjanjärven ympärillä oleva luonto on kesäisin kauniin rehevää.

Etsi vuokramökkejä Uudeltamaalta