Mökit Ylläs

Yllästunturi eli Ylläs on hyvin suosittu hiihtokeskus Kolarin kunnassa Lapin länsiosassa. Ylläksen vuokramökit ovatkin tästä syystä suosittuja varsinkin talvella. Ylläksen vuokramökkejä kannattaa varata, kun syksy saapuu. Vuokramökkien varaaminen on kätevää netissä.

Vuokraa mökki Ylläkseltä

Ylläksen vuokramökit majoittavat 4 henkilöä tai reilusti enemmän. Tästä syystä mökit soveltuvat erittäin hyvin kaveriporukoille tai perheille. Ylläksen mökit ovat myös hyvä paikka pikkujoulujen viettoon, koska mikä sopisi paremmin pikkujoulujen näyttämöksi kuin luminen ja tunnelmallinen Lapin Ylläs. Ylläksen mökkejä kannattaa varata talveksi tämän sivun linkin tai Ylläksen “majoitusvaraamot” -palvelun kautta ennen kuin syksy kääntyy talveksi, koska talvella mökkejä on enää vähän vapaana.

Ylläs mökkikohteena

Ylläs on Suomen ainoa hiihtokeskus, josta löytyy kaksi erillistä laskettelukeskusta. Latua löytyy 330 kilometrin edestä ja valaistuja latuja on tästä 38 kilometriä. Yllästunturi on korkeudeltaan 719 metriä, joka mahdollistaa suuren määrän rinteitä: jopa 61 kappaletta. Ylläksessä on myös suuri määrä latukahviloita, laavuja ja kotia. Viihtyisien vuokramökkien lisäksi Ylläs on maailmankuulu ainutlaatuisesta saunagondolista.

Etsi vuokramökkejä Ylläksestä