Mökit Lappi

Lappi tarkoittaa yksinkertaistetusti sitä Suomen osaa, joka on Kemin pohjoispuolella. Tältä alueelta löytyy runsaasti vuokramökkejä, joiden varaaminen on kätevintä netin kautta. Suomen luonto näyttää parhaat puolensa Lapissa, sillä useissa paikoissa luonto vaikuttaa täysin koskemattomalta. Lapin vuokramökkejä voi varata kaikkina vuodenaikoina, sillä jokaisena vuodenaikana Lapissa on nähtävää ja koettavaa.

Vuokraa mökki Lapista

Lappi on Suomessa suosittu vuokramökki -kohde ja vuokramökkejä löytyykin tuhansia erilaisia. Vuokramökit voivat olla piskuisia hirsimökkejä tai paljulla varustettuja huvilamökkejä.

Koska vuokramökin varustelu voi olla hyvinkin askeettinen, kannattaa varustelutaso tarkastaa huolella ennen varaamista. Vuokramökkien välittäjää voi myös käyttää, mutta netistä vuokramökkien varaaminen on helppoa ja turvallista, kunhan vain lukee tarkasti mökin kuvauksen.

Lappi mökkikohteena

Tunturit tulevat varmasti mieleen ensimmäisenä, kun Lapista on kyse. Koska Lapissa on tuntureita paljon, vuokramökit ovatkin sijoittuneet usein tunturien ja niiden hiihtokeskusten läheisyyteen. Lapin vuokramökeissä voi kokea myös kaamoksen täydessä voimassaan.

Kesäisin luonnonpuistot ovat hyviä kohteita vaeltamiselle. Lappi on tunnetusti myös kalastajien suosiossa. Kesän yöttömää yötä voi kokea ja juhlia Lapissa monilla eri tavoin. Esimerkiksi Sodankylän Midnight Sun Film Festival järjestetään juuri kesäpäivänseisauksen tuntumassa.

Etsi vuokramökkejä Lapista