Mökit Vuokatti

Vuokatti sijaitsee Kainuussa Sotkamon kunnan alueella. Urheilusta kiinnostuneet varaavat usein Vuokatin vuokramökkejä, sillä Vuokatissa on erittäin hyvät urheilu- ja kuntoilumahdollisuudet. Vuokatin vuokramökit ovat läpi vuoden mökkeilijöiden käytettävissä, sillä useat Vuokatin vuokramökit ovat talviasuttavia.

Vuokraa mökki Vuokatista

Vuokatin alueelle voi majoittua yli 6000 henkeä, joista osa paikoista on Vuokatin vuokramökkejä. Majoitus järjestyy siis kattavan valikoiman kautta. Vuokatin kaunis luonto ja useat vaarat eli kiviset mäkirykelmät on paras kokea vuokramökkien kautta. Vuokatin vuokramökit sijaitsevat aivan luonnon lähellä, josta ei ole pitkä matka luonnon rauhaan.

Vuokatin vuokramökkejä voi varata helpoiten tämän sivun linkin kautta tai “FinFun.fi” -palvelun kautta. Isojen ryhmien kannattaa vuokrata mökit hyvissä ajoin etukäteen. Kannattaa myös tarkastaa Sotkamon alueen vuokramökit.

Vuokatti mökkikohteena

Vuokatista löytyy myös hiihtokeskus, jossa on rinteitä 13 kappaletta. Hiihtokeskuksessa toimii kesäisin mäkiautoilumäki aikuisille ja lapsille, joka on kokemisen arvoinen. Vuokatin hiihtokeskus on yksi Suomen harvoista paikoista, josta löytyy hiihtoputki, jossa voi käydä treenamassa omaa luistelutekniikkaansa myös kesällä.

Tämän lisäksi Vuokatissa on lomakeskus Katinkulta, joka tarjoaa kattavat palvelut lomailijoille. Palvelut kattavat laajasti eri aktiviteetteja golfista kylpemiseen. Vuokatin Urheiluopisto houkuttelee urheilijoita ja kuntoilijoita ympäri Suomen. Tästä syystä Vuokatin vuokramökit ovat ahkerassa käytössä koko vuoden.

Etsi vuokramökkejä Vuokatista