Mökit Levi

Levi sijaitsee Kittilässä eli aivan Suomi-neidon käsivarren juuressa. Levistä löytyy tuhansia erilaisia vuokramökkejä. Kaiken kaikkiaan Levin vuokramökit voi majoittaa yhdellä kerralla 23 000 lomailijaa.

Vuokraa mökki Leviltä

Levi on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista hiihtokeskuksista, joten Levin vuokramökit kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen. Varsinkin alppihiihdon maailmancupin Levin pujottelun aikaan vapaat Levin vuokramökit ovat vähissä.

Useat viettävät keskikesän yötöntä yötä Levin vuokramökeissä ja käyvät kesällä ratsastamassa, kalastamassa, patikoimassa, melomassa, golffaamassa ja sukelltamassa Levillä. Tästä syystä Levin mökkejä kannattaa varata hyvissä ajoin ennen loman alkamista myös kesällä.

Levi mökkikohteena

Levin hiihtokeskuksessa on 45 erilaista rinnettä. Tämän lisäksi Levin hiihtokeskuksessa on superpipe, halfpipe ja street-rinteitä. Pisin rinne on jo 2,5 kilometriä ja korkein rinne ulottuu 325 metrin korkeuteen rinteen alaosasta.

Hiihtäjiä varten on varattu latua 230 kilometriä, joista 28 kilometriä on valaistuja ja 9 kilometriä lumetettuja suojasäätä varten. Latujen varreltakin löytyy latukahviloita ja taukopaikkoja jopa 17 kappaletta. Leviin voi käydä tutustumassa paremmin “levi.fi” -palvelun kautta

Levin vuokramökkejä on monia erilaisia, joista valita itselleen mieluisin vuokramökki. Levin vuokramökkejä löytyy hiihtokeskuksen läheisyydessä tai myös palvelujen läheisyydestä Sirkan kylässä. Varsinkin niiden ihmisten, jotka pitävät ravintoloista ja yökerhoista, kannattaa vuokrata mökki Sirkan kylän läheltä.

Etsi vuokramökkejä Leviltä